Assan U sarokülő

Színek

Kialakítás

584 000 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk! Ennél a termékünknél ajándékba biztosítjuk az összeszerelést is!


Az Assan "U" sarokülő klasszikus formájú, nagyméretű sarokülőink közé tartozik, hiszen hosszabbik oldala meghaladja a három métert. Ötféle színkombinációjának köszönhetően könnyen kiválaszthatjuk azt, ami legjobban illik a már meglévő bútorokhoz, illetve a szoba stílusához. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: méretéből adódóan több ágyneműtartója is van, ami extra tárolóhelyet biztosít, továbbá ágyazható, ezért a vendégek fogadására is kiválóan alkalmas. A termék különlegessége, hogy az egyik karfában fiók, míg a másikban egy kihúzható puff található. A termék hátulja is szövet borítású, így akár egy nappali közepén is jól mutat. A képpel azonos vagy ellentétes állásban rendelhető.


  • Méretek: külső méret: 370 × 205 cm, fekvőfelület: 320 × 150 cm, teljes magasság:90 cm, ülőmagasság: 42 cm, beülőmélység (párnával): 56 cm
  • Hullámrugós, szövet kárpitozás, ágyazható, ágyneműtartós (3 db), magas fekhelyes
  • A termék hátulja szövet
  • Képpel azonos vagy ellentétes állásban rendelhető

Rendelhető színek:

1. kép: világosszürke - sötétszürke

2. kép: sötétszürke - világosszürke

3. kép: sötétszürke - fekete

4. kép: sötétbarna - bézs

5. kép: fekete - piros


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).