Aspen sarokülő

Színek

454 900 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk! Ennél a termékünknél ajándékba biztosítjuk az összeszerelést is!


Az Aspen sarokülő stílusos megjelenésével és letisztult formájával biztosan nappalink középpontjába kerül. Szövetes kárpitozása négyféle színben elérhető, melynek visszafogott árnyalatai modern eleganciát kölcsönöznek az ülőgarnitúrának. A termék különlegessége, hogy állítható fejtámlákkal rendelkezik, melyek a kényelmes pihenést biztosítják, míg az ülőfelület hullámrugós kialakítása a bútor tartósságáért felel. Nemcsak ülőgarnitúraként használhatjuk a sarokülőt, hanem bármikor ággyá is alakíthatjuk, ami igazán jól jön, ha vendégek elszállásolására van szükség.  A termék hátulja is szövet borítású, így akár a nappali közepére is kihelyezhető. Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető, ami nagy előnyt jelenthet például egy szoba átrendezésénél vagy költözés esetén.


  • Méretek: külső méret: 260 cm X 200 cm, fekvőfelület: 180 cm X 125 cm,ülőmagasság: 40 cm, beülőmélység: 60 cm, teljes magasság: 80 cm – 97 cm
  • Hullámrugós, szövet kárpitozás, a termék hátulja is szövet, ágyazható, kiemelőmechanika, állítható fejtámla
  • Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető.

Rendelhető színek:

1. kép: bézs

2. kép: türkiz

3. kép: szürke

4. kép: zöld


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).