Elállási feltételek

A vásárlás dátumától számítva 14 napon belül visszaküldheti a megvásárolt terméket, és jogosult a pénz visszafizetésére. A visszaküldendő terméknek sértetlennek kell lennie. Az eredeti és sértetlen csomagolásban vissza kell küldeni az összes kelléket. Ellenkező esetben a követelést elutasítjuk vagy részben oldjuk meg. Fontos tudni, hogy ha a termék nem csak kipróbálva lett, hanem ezen felül is használatban volt, akkor az ebből fakadó értékcsökkenésért a Vásárló felelősséggel tartozik.

14 napon belül amint átvette a bútort, és el akar állni a vételtől (telefonon, e-mailben vagy postai úton) jelezze felénk és 14 napon belül az átvételtől számítva,  vissza kell hogy küldje a címünkre: Búza Bútor És Fuvar (Búza Péter E.V.) 3571 Alsózsolca Deák Ferenc út 87.

A visszaszállítás a vevő feladata és a költségek is őt terhelik. Az utánvétes csomagokat nem fogadj el.

Abban az esetben, ha a kézhezvételtől számított 14 napon belül nem kapunk írásos lemondást, a visszafizetés nem lehetséges.

Az áru átvételétől számítva, 14 munkanapon belül visszatérítjük a termék vételárát.

Garancia

Amennyiben a termék nem működik megfelelően, igénybe veheti a jótállást.

A garancia nem érvényes a következő esetekben:

  • fizikai sérülések
  • kopás a használat miatt
  • A termék meghibásodik a helytelen és gondatlan használat miatt

 

​​​​​​​A visszaküldendő vagy cserélni kívánt terméknek sértetlennek kell lennie. Az eredeti és sértetlen csomagolásban vissza kell küldeni az összes kelléket. Ellenkező esetben a követelést elutasítjuk vagy részben oldjuk meg.

A garancia nem vonatkozik az alábbiakra:

  • olyan mechanikai sérülések (karcolások, zúzódások, törések), amelyeket nem jelentettek a bútor szállításakor.
  • olyan üvegelemek károsodása (törése), amelyet a bútorszállítás során nem jelentettek.
  • nem megfelelő összeszerelés vagy helytelen bútorhasználat okozta károk (vegyi anyagokkal stb. való tisztítás).
  • mechanikai sérülésekkel összeállított elemek.

 

A hibás elemek többségét a bejelentést követően kell előállítani, ezért szíves türelmét kérjük. Kb. 1 hónapt vesz igénybe az elemek gyártása + szállítási idő.

Panasz esetén küldje vissza a terméket a címünkre: Búza Bútor És Fuvar (Búza Péter E.V.) 3571 Alsózsolca Deák Ferenc út 87.  Csatoljon a termékhez egy levelet a panasz leírásával, vagy küldje el e-mail címünkre a panasz levelet.

A visszaszállítás a vevő feladata és a költségek is őt terhelik. Az utánvétes csomagokat nem fogadj el.

A jótállási igény a bútor átvételétől számítva, a kérdéses termék 1 éven belüli raktárunkba történő leadásával érvényesíthető.