Alicia sarokülő

Színek

Kialakítás

Kiegészítő szolgáltatás

252 100 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk! (Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


Szögletes, letisztult forma jellemzi az Alicia sarokülőt. A bútor szövet kárpitozását az ülőfelületen és karfák oldalán steppelt díszítés egészíti ki. A kényelmes pihenést a háttámlánál elhelyezett 3 nagyméretű párna biztosítja. Az ülőfelület hullámrugós kialakítású, ami a bútor tartósságáért felel. Automata kiemelőmechanikájának köszönhetően könnyedén fekhellyé alakítható, így kiválóan alkalmas vendégek elszállásolására. Ágyneműtartóval is rendelkezik, így plusz tárolóhelyhez juthatunk. Jobbos és balos kivitelben is rendelhető. Az utolsó képünk egy segédlet a balos, illetve jobbos állás kiválasztásához.


  •  Méretek: külső méret: 245 × 140 cm, fekvőfelület: 210 × 140 cm, ülőmagasság: 42 cm, beülőmélység (párnával): 55 cm, beülőmélység: 75 cm, háttámlamagasság: 75 cm, teljes magasság (párnával:) 90 cm
  • Hullámrugós, automata kiemelőmechanika, szövet, ágyneműtartós, magas fekhelyes, jobbos - balos kivitelben

Rendelhető színek:

1. kép: sötétkék
2. kép: türkiz
3. kép: barna
4. kép: drapp

 


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).