Alexandra sarokülő

Színek

Kialakítás

478 300 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk Ennél a termékünknél ajándékba biztosítjuk az összeszerelést is!


Az Alexandra sarokülő jó példa arra, amikor a stílusos megjelenés, a minőség, a kényelem és a praktikusság egy termékben egyesül. Szövetes kárpitozása négyféle színben elérhető, melynek visszafogott árnyalatai modern eleganciát kölcsönöznek az ülőgarnitúrának. A termék különlegessége, hogy az állítható fejtámlák mellett, a sarokülő háttámlája is szekciónként eltérő mélységre állítható, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb pozíciót a pihenéshez. Az ülőfelület hullámrugós kialakítása a bútor tartósságát biztosítja. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója extra tárolóhelyet biztosít, továbbá ágyazható, ezért a vendégek fogadására is kiválóan alkalmas.  A termék hátulja is szövet borítású, így akár egy nappali közepén is jól mutat. Jobbos és balos állásban rendelhető. Az utolsó képünk egy segédlet a balos, illetve jobbos állás kiválasztásához.


  • Méretek: külső méret: 300 cm X 228 cm, fekvőfelület: 230 cm X 149 cm, ülőmagasság: 42 cm, beülőmélység: 64 cm - 82 cm, teljes magasság: 86 cm – 98 cm
  • Hullámrugós, szövet, kiemelőmechanika, ágyazható, ágyneműtartós, állítható fejtámla, magas fekhelyes, a termék hátulja szövet
  • Jobbos-balos állásban kérhető

Rendelhető színek:

1. kép: szürke

2. kép: púder

3. kép: cappuccino

4. kép: sötétbarna


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).