Aldona heverő

Színek

Kialakítás

Kiegészítő szolgáltatás

75 300 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a heverőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


Az Aldona heverő modern formájával és időtálló színeivel az egyik legkedveltebb heverőink közé tartozik. 3-féle színkombinációban lehet rendelni. Fekvőfelülete jó minőségű extra rugós kivitelezésű, mely garantálja a bútor tartósságát, továbbá nagy teherbíró képességgel rendelkezik és gyorsan reagál a ülőhelyzet változására. Ezzel a rugóval ellátott bútoroknak nagyszerű a szellőzése, emiatt nem tud a nedvesség felhalmozódni. Praktikus beépített ágyneműtartójának köszönhetően az ágyneműk, takarók is kényelmesen elférnek benne. Jobbos - balos állásban is rendelhető. Az utolsó képünk egy segédlet a balos, illetve jobbos állás kiválasztásához.


  • Extra rugós, szövet, ágyneműtartós
  • Külső méret: 90 x 192 cm, fekvőfelület: 90 x 190 cm, fekvőfelület magasság: 43 cm, háttámla magasság: 73 cm
  • Jobbos és balos állásban rendelhető

Rendelhető színek
1. kép: világos szürke – közép szürke
2. kép: világos barna – barna 
3. kép: sötét szürke – világos szürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).