Aldona franciaágy (dupla szivacsos)

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

120 800 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy az ágyat Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


Az egyszerű, letisztult formák kedvelőinek ajánljuk az Aldona franciaágyat, mely legújabb termékeink közé tartozik. Időtálló és közkedvelt színkombinációinak köszönhetően könnyen beilleszthető bármilyen stílusú otthonba. Az ágy fekvőfelülete dupla szivacsos kivitelezésű, mely nagy méretű ágyneműtartóval egészül ki. Szövet kárpitozása világos szürke-közép szürke, világosbarna-barna és sötét szürke-világos szürke színekben választható. Kizárólag 160x200 cm-es méretben rendelhető.


  • Dupla szivacsos, szövet, ágyneműtartós.
  • Mérete: külső méret: 166 x 203 cm, fekvőfelület: 160 x 200 cm, fekvőfelület magasság: 43 cm, magasság: 85 cm

Rendelhető színek
1. kép: világos szürke - közép szürke
2. kép: világosbarna - barna
3. kép: sötét szürke - világos szürke

 


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).