Adonisz franciaágy

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

118 000 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy az ágyat Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


Az Adonisz franciaágy igazán mutatós darabja lehet a hálószobának. A fekete bőr fejtámlához és ágykerethez háromféle szövet közül választhatnak a fekvőfelületen, így mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább passzoló darabot. A kényelmes pihenésről az extra bonellrugós betétrész mellett az enyhén íves fejtámla és az ágyhoz tartozó két párna gondoskodik. Tágas ágyneműtartójával jelentős tárolóhelyhez juthatnak a hálószobában. Kizárólag 160x200 cm-es méretben rendelhető.


  • Mérete: külső méret: 160 x 214 cm, fekvőfelület: 160 x 200 cm, fekvőfelület magasság: 43 cm, magasság: 85 cm
  • Bonell rugós, szövet – textilbőr kombinált, ágyazható, ágyneműtartós

Rendelhető színek:

1. kép: fekete – szürke-fehér minta
2. kép: fekete – szürke-barna minta
3. kép: fekete – szürke-fekete minta

 


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).